26.8.2016

Kahdet kisat

Moikka! Huhhuh kun on taas aikaa vierähtänyt viime postauksesta, mutta siihenkin löytyy tuhat ja yksi syytä sekä pieni postailuinnon lopahtaminen.
Mutta asiaan! Heinäkuun lopulla kävi onnekkaasti ja pääsin kisaamaan kaksiin kisoihin lyhyen ajan sisällä; @khtkomban ja @kht.sammalkorpi:n yhteiskisat 22.7. ja @kht_aamunkoitto:n kisat 25.7. Kuvia kummistakaan kisoista ei ole juuri ollenkaan, mutta ratavideot löytyy ja kerron vähäsen fiiliksiä.


Molemmat kuvat (c) @datanpollet
@kosmk_kesamestaruudet eli Kht Komban ja Kht Sammalkorven yhteiset kisat olivat siis 22.7. ja ilmoittauduin niihin Aatulla ja Crysillä. Aatun suhteen vähän jännitti, sillä ori ei vielä koskaan aiemmin ratsu-uransa aikana ollut ollut kisoissa. Kotitreeneissä on kuitenkin mennyt hyvin, joten uskoin Aatun olevan jo valmis helppoihin luokkiin, joten kisasin sillä matalimmassa esteluokassa ja western-henkisessä temppuradassa, joka oli muuten tosi hauska! Crysillä kisasin muut esteluokat. Radat meni molemmilla tosi hyvin, sijoituksia ei tullut mutta kaikki radat meni puhtaasti ja hevoset yrittivät parhaansa. Aatun kanssa tosin vähän sekoiltiin suunnissa esteluokassa, sillä tulin kisapaikalle niin myöhään etten kerinnyt oikein rataa opetella. Niin, ja Crysin kanssa saatiin "siisti suorittaja" -ruusuke, sellainen söpö ja pieni punainen jossa on sydän keskellä, ihana!

Yksi rata puuttuu tästä, pahoittelut. Kuvauksesta ja äänistä kiitokset @khtsoihtu:lle ja @khtzealot:lle!
Järjestäjät onnistuivat kisoissaan todella hienosti, kisat olivat viihtyisät ja etenivät hyvää vauhtia. Esteradat oli tehty houkuttelevan näköisiksi ja tuo temppurata oli aivan mahtava! Ehdottomasti oon tulossa näiden tyttöjen kisoihin uudelleenkin, jos järkkäävät.



Kuvista kiitos @khtsoihtu!
Pari päivää myöhemmin oli @kht_aamunkoitto:n kisat. Alkaa tämä kisakenttä näyttämään jo tutulle, sillä nämä olivat kolmannet Aamunkoiton kisat joissa kisaan. Tämän tallin kisoihin on vaan pakko päästä, niin hyvin aina järjestetty!
Tällä kertaa kisasin Sigellä ja Raphilla. Sigellä kolme matalinta esteluokkaa ja Raphilla kaksi korkeinta sekä koululuokan. Tulokset vaihtelivat, sijoituin Sigellä kerran ekaksi ja Raphilla koululuokassa kolmanneksi. Lisäksi onnistuin Sigen kanssa liukastumaan nurin, jonka vuoksi tuli sitten hylkäys ja minä jouduin vaihtamaan shortsit pitkiin housuihin, sillä sain aika kauniin jäljen takamukseen..

Tämänkin kuvauksesta ja äänitehosteista kiitoksia soihtu ja zealot!
Nämäkin kisat tosiaan olivat, kuten aina, todella viihtyisät ja mukavat! Tauot luokkien välissä olivat ehkä vähän turhan pitkät ja melutaso kävi välillä aika korkealla kun jotkut kisaajista kiljuivat hysteerisesti kisapaikalla pörräävien ampiaisten takia, mutta muuten viihdyin jälleen oikein hyvin! Rakastan muuten tuota kenttää, aivan ihana.

Nämä olivat minun osaltani kesäkauden viimeiset kisat, ensi viikolla starttaankin jo syyskisakauden ensimmäisissä kisoissani Crysillä!

Mitenkäs teidän kesäkisakautenne meni?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti