17.3.2013

Auringontäyteinen viikko ♥

Otsikko kertoo. Vilpittömästi pahoittelen pientä epäaktiivisuutta tän blogin kanssa. Ja voi olla, että meen pian tauolle tästä kirjoittamisesta, kun kone kattokaas alkaa olla hajoamispisteessä. :c
Enivei, viime postauksessa lupasin kertoa siitä Krissen ja mun 'vaelluksesta'. Otettiin Atte ja Tommi ja päämäärähän oli n. tunnin päässä. Pääasiassa kuljettiin hiekkateitä pitkin (ja metsätyökoneen jäljissä). Koko tän retken tarkotus oli mennä kattomaan, että mitä yhden tien päässä on. Noh, siellä oli talo ja sinne se tie päättykin...
Käännyttiin siis takaisin, kierrettiin kuitenkin hiukan yhden metsän kautta ja voi että sen metsän jälkee nähtiin söpöjä poneja.
Me edustetaan :)
Upee

Aika sydämen muotonen,eikö?


Toi tie oli aika liukas, ni liu'uttiin siinä, vaikka toi kuva ei annakaan parasta mahollista kuvaa siitä.
Ette näe harhoja, Krissellä ei ole toista kenkää. :DKoska Krissen kenkä on tässä. :D
Edustus kohillaan.

Atte on supermies.


Hieno kello mulla.

Aten otsatukka meni vähän sähköiseksi. ;)Ja Tommi lentää.
 Maanantaina mentiin Krissen kanssa hyppäämään esteitä. Kuvia otettiin, muttei yhtään julkauskelposta. :'D
Paitsi nämä:Laatu huipussaan.
Tiistaina se aiemmassa postauksessa mainittu "kaveri" tuli käymään. Mentiin melkein heti ratsastamaan, Krissellä oli Rokki, minulla Chase ja tällä "kaverilla" Krissen Konsta. Pystytettiin kaksi pystyä, toinen vaihteli 60-80 cm:n korkeudella ja toinen 30-60 cm:n.
Konstalla oli Pollen (ikivanhat) suitset, koska sen vanhat ei enää mennyt, kun Krisse täytti sen uudelleen.

Chase.muru
Keskiviikkona en tainnut ratsastaa.
Torstaina menin aamulla ennen koulua Isoon Metsään Dimin kanssa hurjastelemaan. Dimi oli innoissaan, kun se ei hetkeen ole liikuntaa taaskaan saanut.


Kierrettiin sellainen reipas lenkki ja sää oli ihana!

Perjantaina menin vasta illalla ratsastamaan, testasin Ässän kanssa KÜR-rataa tähän biisiin. Saatiin aika kiva, siitähän voisi tulevaisuudessa saada kisoihin ihan sijoittumiskelpoisen radan. :)
Lauantaina mentiin iltapäivällä Krissen kanssa isoon metsään ft. Atte ja Veeti. Sää oli mitä mukavin ja Atella oli kerrankin vähän reippaampi vaihde päällä ja päästeltiinkin sitten melkoista vauhtia.
Illalla mentiin vielä Krissen kanssa kÜR:ja vääntämään. Krissellä oli Bamse ja minulla Rontti. Kokeilin sitä samaa No more sorrow-biisiä ja sitten tätä.
Aloittelin myös pikkusiskolle (en puhu Krissestä) lupaamaani ponia, josta tuli aikas söpö. Tiedoista en oo yhtään varma, päättäköön sisko ihan itse. :3
Sitten on vielä pakko näyttää yks maalaamani piirustus.
Maalasin kyllä paremman myöhemmin, mutta siitä ei kuvaa. Oon jonkin aikaa miettiny, että pitäisköhän aloittaa piirustusblogi, mutta se jäisi varmaan melko epäaktiiviseks.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti