1.1.2013

2012 pähkinänkuoressa

Vähän myöhässähän tää nyt tulee, mut ei se mitää!
Viime vuosi on ollu jotain niin mahtavaa! Tietysti myös, ihan tavanomasesti, on ollut myös niitäkin hetkiä, millon tuntus paremmalta vaan unohtaa ne. Ihmeellistä viime vuodesta teki se, etten kertaakaan ollut tauolla keppareista. :)


Tammikuu

Nyt ei kyllä muistu mieleen muuta kuin, että tein ainakin Flyn. Tuli aika paljon kisattua tämmösiä pieniä harjoituskisoja ja muuta mukavaa. Wallu myös muutti talliin asumaan. Omistettiin se Nean kanssa yhdessä. Tekaistiin myös KhtPegasusworldin Siljan kanssa suomenhevonen, Jackpot, alias Jaska, josta tuli sitten meidän yhteinen. :) Lunan kanssa tuli kaksi vuotta täyteen.

Paska kuvanlaatu, mut ei voi mitään.
Luna.

Helmikuu

Nyt täytyy sanoa, etten muista yhtään mitään tältä kuukaudelta...

Maaliskuu 

Tekaisin Jackin ja muistaakseni myös jonkun muun. Käytiin myös Jackin kanssa Jokimaan raviradalla montékisoissa. Ensimmäinen sija tuli, olin kyllä aika ylpeä! Jaskalla oltiin myös samassa paikassa estekisoissa, mutta ei sijoituttu.

Hyi, ruma. Amarillo Jack.


Huhtikuu 

Ei mitään muistikuvaa. :'D

Toukokuu

Aloin olemaan aktiivisempi URL-puolella. Seurasin youtubessa KhtNatashan Alisaa ja YnzAllya.

Kesäkuu 

Ööö. Sen verran muistan, että tein Lassen. Dimin kanssa tuli täyteen kaksi vuotta.

Lasse.Dimi


Heinäkuu 

Aloin olemaan aktiivisempi oikeitten heposten suhteen. Aloin käymään yksityistunneilla ja sitten oli loppupuolella Sailan tallin viikonloppuleiri. Hoitsuna mulla oli Zico o'hara, eli Zico. Nean hoitsuna ihana Roosa, joka laukkaa nyt vihreämmillä niityillä. <3 Yhden leirikaverini tekemän leirivideon löytää  tästä linkistä. Zico on se pystyharjainen risteytys. :)

Elokuu 

Rekisteröidyin Skh-foorulle. Talliin tuli asumaan H.H.'s Little Vixen ja kuun lopulla tuli Nickin kanssa täyteen vuosi. :)

Ei mitään hienoimpia kaakkejani, mutta tuolloin erittäin rakas. <3 Kuvassa H.H. Titanic, eli Nick.
Vixeniiii.
 Syyskuu 

Tallintyhjennys ja sivujen perustaminen. Tallista lähti Vixen, Nick, Jack, Luna ja Fly. Talli vaihtui nimeen Kht Fourways ja sivut perustettiin.

Lokakuu

Mx'n Lentäjä Ässä, aka Ässä tuli talliin. Ratsastaminen yms. oli paljon helpompaa viiden heposen kanssa.

Yks mun lempikuvista.

Sinertävä poni.
 Marraskuu


Ässä.


Tuosta kuusta ei nyt mitään mainittavaa.

Joulukuu 

13.12. Tein Rontin. Aloitettiin tulevan vuodeksi treenaaminen ynnä muu harjoittelu yleensäkin. Tällästä nyt viime vuosi. Hyvää uutta vuotta 2013!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti